Szombat este a Pátyi Cukorborsó kertvendéglő ünnepelte az 5. születésnapját és a Fritz-Gáspár duót követve mi is itt kötöttünk ki.

A nagy kánikula és a hirtelen jött vihar sem kedvezett volna ezen a napon a túrázásnak, de a Cukorborsó felé haladva, elterveztük hogy vissza térünk ebbe a csodálatos környezetbe . Az erdő zöldje, a kanyargós utak elvarázsoltak minket. Nagyon jó volt kiszakadni egy kicsit Budapest nyüzsgő forgatagából.

Ebben a csodás környezetben találtuk meg a Cukorborsó kertvendéglőt, melynek családias hangulata azonnal megfogott. Hamar otthon éreztük magunkat. A gyerekek szabadon futkározva, bátran megrendelték maguknak az italukat, ezzel is tanulva a felnőtt lét bonyolult és megmagyarázhatatlan viselkedésformáit.

Az házibuli hangulat és a különböző zenei stílusok váltakozása még azt is táncra perdítette, aki csak melankolikusan ücsörögni akart. A Fritz-Gáspár duóval mi nem tudunk betelni, nálunk ők a NR1.

Az ételek finomak voltak és csodálattal figyeltük amint a kerthelység hátsó felében a szabadtéri pizza-kemencébe kisül a megrendelt olasz pizza.

 

Ha szeretsz túrázni és finomat enni akkor a Cukorborsó kertvendéglőt és környezetét nem szabad kihagyni a repertoárból.:)